Priser Support

Indsend filer og websteder
til analyse.

Vi er stolte af at have den mest opdaterede database med virus og farlige websteder. Brugernes opdagelser er meget vigtig for vores opretholdelse af en præcis database.

Vælg den type, der indsendes:
Ondsindet websted
Falsk positivt websted
Fortæl os om detaljerne

Fortæl os om detaljerne

Ondsindet websted

Hvis det afgøres, at et websted, der er indsendt via denne side, indeholder malware eller phishingforsøg, vil vi blokere den i vores Web Shield service. Efter dette vil vores brugere være beskyttet mod at besøge webstedet ved et uheld.

Falsk-positive

Hvis et websted ved en fejl af blevet blokeret af Web Shield og ikke indeholder malware eller phishing-forsøg, vil vi vurdere indsendelsen, og hvis vi er enige, vil webstedet blive fjernet fra vores definitions-database.

Falsk-positive

Hvis en fil uretmæssigt er blevet registreret under en antivirusscanning, kaldes dette en falsk-positiv. Når der indsendes en falsk-positiv, vurderer vi filen, og hvis vi er enige i, at definitionen er forkert, opdaterer vi vores definitionsdatabase.

Ondsindede filer

Hvis en fil, som indsendes via denne side, indeholder ny malware, som på nuværende tidspunkt er ukendt for os, vil der blive tilføjet en definition til vores databaser. Herefter vil vores antivirus blokere, registrere og om muligt fjerne den i fremtidige antivirusscanninger.